Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Étterem-automatát üzemeltek be Bécsben

Étterem-automatát üzemeltek be Bécsben Külföld

Ausztria fővárosában az étterem-automatából a nap bármely időpontjában, várakozás nélkül minőségi ételek és italok vásárolhatók. A Foodie Fridge elnevezésű automata kínálatából mintegy háromszáz thai, spanyol, olasz és osztrák étel, desszert és ital közül lehet választani.

Hirdetés
Hirdetés

A 80 négyzetméteres területen többfajta automatából háromszázféle ételt, italt, snacket és desszertet kínálnak, menünként 7 és 10 euró közötti áron – közölte a Turizmus.com

Profi szakácsok készítik el az ételeket, majd behűtik, így 3-4 napig fogyaszthatók, és a vevőknek otthon csak fel kell melegíteniük.

Az ételkínálatuk folyamatosan változik, hiszen az ételek elkészítésénél fontos szempont a helyi biotermékek használata.

További pozitívtív tulajdonsága a helyikre nézve, hogy az automatákban nem kínálnak nagy márkák termékeit, helyette helyi manufaktúráknak adnak bemutatkozási lehetőséget.

A kínálatot egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével lehet könnyen áttekinteni, és aki biztosra akar menni, az le is foglalhatja a választott ételt, mielőtt a géphez érne. Fizetni csak bankártyával lehet, akár helyben, akár előre is mobiltelefonos applikáción keresztül.

(Hirado.hu)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás