Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A beltéri ajtók típusai: melyik a tökéletes választás számodra?

A beltéri ajtók típusai: melyik a tökéletes választás számodra? Reklám

A beltéri ajtóknak is sokféle típusa van! Választhatunk olyat, ami gyorsan a rendelkezésünkre áll, kívánhatunk kedvezőbb árú és mégis dizájn megjelenésűt, de gondolkodhatunk magasabb vagy akár kifejezetten prémium kategóriában is. Számodra melyik lenne a tökéletes?

Milyen főbb típusok közül választhatunk? 

Anyaguk alapján megkülönböztethetünk fából, fémből, acélból, valamint üvegből készített ajtókat. Talán az anyagok felsorolása meglepő első hallásra, de modern világunkban az innovációknak köszönhetően sokkal gazdagabb választék, többféle kivitelezési technika is vár minket, amelyek sokkal többet kínálhatnak nekünk a tömörfa ajtóknál, ráadásul mindezt olyan formában képesek biztosítani, hogy akár össze is tévesztenénk egy valódi fa ajtóval.

Nézzük, mire gondolunk! 

Fa ajtónak látszanak például a CPL és a dekor ajtók is, amelyek – habár tartalmaznak fából készült alapanyagot – nem tömörfából készültek. Ha azt gondolnánk, hogy ennek kizárólag a spórolás az oka, akkor nagyot tévednénk. Ezek a gyártási technológiák nem rontották, hanem javították azt a minőséget, amit a beltéri ajtók esetében képesek vagyunk elérni. Ezek az ajtók nem veszítik el idővel a formájukat, nem veszik fel a nedvességet, így nem kell attól tartani, hogy idővel meg fognak vetemedni, ráadásul arra sem lesz szükségünk, hogy nekiálljunk a felújításnak, hiszen ezeket biztosan nem fogjuk kétévente festegetni. 

Az Ajtóház beltéri ajtói között négy olyan típust is találunk, amelyek nemcsak helyettesíteni, hanem tökéletesíteni is tudják a “fa” ajtókat, méghozzá aszerint, hogy elvárásainknak sokkal jobban megfeleljenek!

A CPL beltéri ajtók 

A valódi fát utánzó, karcálló CPL ajtókkal garantáltan elégedettek lesznek azok, akik egy középkategóriás termékben gondolkodnak. Egyedi méretben, megrendelés alapján készülnek, s rendkívüli ellenállóképesség jellemzi őket. Gyerekek és kiskedvencek mellé a legjobb választás! Robusztus lapszerkezet és elegáns vagy modern megjelenés jellemzi, tetszésünk szerint.

A dekorfóliás ajtók

Ez a legkedvezőbb árú ajtó, szabvány méretben. Itt is modern technológiával idézik meg a természetességet, de egy ragasztott fotón fogod látni a fa erezetét, amit egy lakkréteg bevonat őriz. Szép ajtók, természetes hatás, hatalmas választék jellemzi ezt a kategóriát.

Festékszórt ajtók

Felső középkategória, selymesen sima felület. Ezekből lesznek azok a tökéletes “klasszikus” fehér ajtók, amelyek valódi meghatározói lehetnek otthonunk enteriőrjének. Egyedileg gyártott ajtók, egyedi marásmintákkal!

Nemesfa ajtók

Prémium kategória, valamint a valódi fa természetessége az, ami a nemesfa ajtókat meghatározza. Kézzel gyártott ajtók, amelyek egyedi megrendelés alapján készülnek. Első osztályú termék, ez lesz az, amely minden vendég figyelmét azonnal magára vonzza majd!

Ezek a beltéri ajtók nem klasszikus tömörfából készültek, mégis azt az élményt képesek nyújtani, mintha azok lennének, ráadásul úgy, hogy sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás