Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idényzáró a fallabdázóknak

Idényzáró a fallabdázóknak Sport

Június 24. és 26. között Bukarestben rendezték meg az Aerosquash-kupa fallabdaversenyt, amely a 2021–2022. évi idény utolsó megmérettetése volt. A sepsiszentgyörgyi Huni Squash SKE három felnőtt és két ifjúsági játékost nevezett a viadalra, legjobb eredményük egy hatodik helyezés volt.

Hirdetés
Hirdetés

A kiírásra három kategóriában lehetett nevezni, így összesen 44 játékos tette próbára magát, 14 nő és 30 férfi. A Huni Squash SKE legjobb eredménye Dávid Márk nevéhez fűződik, aki ifjúsági fallabdázóként a férfi A-divízióban két győzelemmel és két vereséggel a hatodik helyen végzett. Ebben a kategóriában a szintén 18 éves Szén László nyolcadik, míg Fejér Róbert a tizedik lett. Férfi Pro kategóriában Bara Hunor háromszor nyert és egyszer kikapott, így a kilencedik helyen zárt, míg Madaras Simona a női Pro kategóriában a tizenharmadik lett.

A fővárosi tornával lezárult a 2021–2022. évi idény, de augusztus 26. és 28. között kezdődik a következő szezon, a nyitó versenynek Kolozsvár ad otthont. A Huni Squash SKE játékosai a nyarat edzésekkel töltik, valamint egy szegedi edzőtáborba is elutaznak, ahol felkészülnek az előttük álló kihívásokra. A játékosok országos versenyeken való részvételét Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatja.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás