Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Országúti pingpong – kamionnal ütközött, majd két másik autóba vágódott egy fiatal sofőr

Országúti pingpong – kamionnal ütközött, majd két másik autóba vágódott egy fiatal sofőr Kovászna megye

Szeptember 7-én reggel egy 21 éves fiatal két autót előzött a 11-es országúton és szerencsésen megúszott egy hármas karambolt.

(Fotó: Kovászna Megyei Rendőrség)

A balesetet okozó fiatal férfi Kézdivásárhely felől Brassó felé tartott, de Dálnok közelében rosszul sikerült előzésbe fogott. Ütközött egy szembejövő kamionnal, majd a megelőzött autókat is összetörte, miután a kamionról beléjükpattant. A tanúk szerint a kamionsofőrön múlott, hogy sikerült elkerülni egy súlyosabb kimenetelű frontális ütközést. Bár az anyagi kár jelentős, áldozatok nincsenek, a forgalmat viszont órákig akadályozta a helyszínelés. A vétkes sofőr hajtási jogosítványát 90 napra felfüggesztették és megbírságolták. 

(Fotó: Kovászna Megyei Rendőrség)

Hirdetés
Hirdetés

Címlapfotó: Kovászna Megyei Rendőrség

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás
Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. szeptember 10., 13:06
    ÉRTÉKELÉS: 4

    A Dálnok környéke, előtte és utána mintegy 5-6 km – re meg van babonázva. Ezen a 10 km -es szakaszon, bár a látás és az út viszonyok nem tisztázódnak könnyen, fenyegető sokan próbálnak valami hajmeresztőt, s csoda ha a fék elég. Érdemes lenne néha kikapcsolni, ezeket a két járműnél többet előzőket. Akár több évre is. Nem az a baj, hogy előz, mert nem muszáj elől legyek. Hanem csak fékezve tud bevágni, s míg megszokja a helyet állansóan fékezget! A menet oszlop megváltoztatását nem mindenki fogadja egyaránt örömmel!