Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Virtuskodókat, terménytolvajokat, börtönbüntetés elől szökött férfit füleltek le a háromszéki rendőrök

Virtuskodókat, terménytolvajokat, börtönbüntetés elől szökött férfit füleltek le a háromszéki rendőrök Kovászna megye

A közrend ellen vétők közül néhánynak fizetnie kell tetteiért: három nap alatt rács mögé került az alkohol által felkoholt verekedő, a bujkáló elítélt és a mások munkájából élő.

Szeptember 10-én nem kocsmai, hanem kocsma – pontosabban a Sport utcai bár – előtti verekedéshez hívták ki a szentgyörgyi rendőröket. A bűnügyi nyomozók szerint a tényállás a következő volt: egy 30 és egy 32 éves férfi, nem egészen józanon, összeveszett, majd az egyik az ilyenkor szokásos nyomdafestéket nem tűrő mondatok kíséretében ököllel  többször a másik  arcába vágott. 

Mindketten előzetes letartóztatásba kerültek 24 órára, majd fogvatartásukat 30 napra meghosszabbították. Közrend megzavarása és  testi sértés vádjával kezdeményeztek ellenük bűnügyi eljárást.

Szeptember 11-én mezei szarkák akadtak a rendőrség hálójába, miután arról értesítették őket, hogy egy szotyori  (Sepsiszentgyörgyhöz tartozó falu) mezőgazdasági területről zöldségeket loptak. A rendőrök éjjel negyed kettőkör tartóztattak fel az úton egy autót, melyben három, 25 és 32 év közötti férfi ült. Mint kiderült, éjfél előtt még igen aktívak voltak, mert 240 kiló zöldséget találtak az autó csomagtartójában, ráadásul az is kiderült, hogy a pénzügyi hivatal korábban már lefoglalta a járművet. A rendőrök ezúttal elvették a forgalmi engedélyt is. A tetemes mennyiségű, 2700 lej értékű terményt visszaadták a termelőnek, az elkövetők ellen pedig minősített lopás vádjával indult eljárás.

Másnap is kapásuk volt a rendőröknek: Baróton egy 46 éves, 2 év és 6 hónapos letöltendő börtönre ítélt egyént fogtak el, akit a megyei rendőrségre kísértek, majd a formaságok elintézése után a börtönbe szállítottak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás
Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2023. szeptember 13., 22:20
    ÉRTÉKELÉS: 21

    „Micsoda fogas” a rendorseg reszerol. Na ez igen! No, de egyetlen kokainbaro sem akadt a rendorseg horgara ? Talan valamelyik kollegajuk ? Nem ?! Eppen gondoltam. Ronkfalopas az erdokbol ?! Az sem . Na es penzmosas, sikkasztas, adocsalas ? Ez sem. Pedig van eleg ilyen a megyeben. Ja igen…, ertem en, persze. SSST ! ! ! Ezekrol csak halkan, vagy egyeltalan nem szabad beszelni, mert az ilyenek mind nagykutyak kolykei akiknek rendor barataik vannak. Ugyhogy „mucles” es „hai sictir in p…a m..i „!

  • User
    Dátum: 2023. szeptember 15., 8:40
    ÉRTÉKELÉS: 17

    Ajánlanám a rendőrség figyelmét el kerülő,sok gazdag és hirtelen gazdag apukák, anyukák ficsurjait is elé szedni,akik biztosan,hogy nem a gyermek pénzből össze spórolt,vásárolt,új generációs autókat vezetnek, hogy azokat is fogják el egy kis ellenőrzésre legalább és tegyék nyilvánossá. Egy kocsmai vagy kocsma előtti verekedésre, minden faluban és helységben,minimum heti 4-5 alkalommal sor kerül. Termény lopás ezelőtt is volt,de azokat jól is teszik ha elkapják. De mi van a sok illegális cuccokat áruló fiatalokkal és azokkal akikkel kapcsolatban állnak,akik beszerzik a dolgokat?
    Mai napig tudni lehet,hogy kik és hogyan és milyen szinten adnak tovább dolgokat,amiket a rendőrség ha lát is ,nem lépik,mert várják a nagy „cápát” ,és mind ez az idő alatt a sok kis piranha,dögleszti, mérgezi és fel emészti a fiatalokat , miközben,a mély vízben a „cápák” nyugisan hiznak. Bravó 😶‍🌫️💀👀👁️