Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Dínomdánom a Kuvaszóban

Dínomdánom a Kuvaszóban Kovászna megye

Hétvégén újra zenebonától és vigadalomtól lesz hangos és remélhetőleg népes a Kuvaszó Turisztikai Övezet. Ennek nyomós oka van: itt tartják a Bardoc községi napokat.

Hirdetés
Hirdetés

Szombaton 16 órakor a nagybaconi ifjúsági fúvózenekar nyitja meg az első ízben 2008-ban megrendezett Bardoc községi napok idei kiadását az Erdőfülétől északra, a Kormos-patak völgyében kialakított turisztikai övezetben, de már jóval előtte zenétől lesz hangos a tér. Balázsi Dénes polgármester köszöntőjét követően a székelyszáldobosi Valál néptánccsoport, a baróti Mozaik moderntánc-csoport és Kolumbán Sándor lép színpadra, aztán a Titán zenekar csap a húrok közé, 21 órától éjfélig pedig a Pesti Party Showband zenéjére lehet bálozni.

Vasárnap délben ismét térzenével vezetik be a műsort, melynek keretében 15 órától a baróti Syncron táncegyüttes, az olaszteleki Hajnalcsillag és az erdúfülei Dobó néptánccsoport, valamint Szekeres Tas szerepel. 18.45-kor az Illúzió koncertezik, majd régi nagyágyúkat vonultatnak fel Tamás Gábor és Homonyik Sándor személyében, és természetesen itt sem maradhat el a megszokott tűzijáték.

Fotó: Bardoc Polgármesteri Hivatala/Facebook

Címlapfotó: Demeter Zoltán

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás