Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Csapatépítő őszi nap: uzoni almaszedésen a TotalEnergies Marketing Romania munkatársai (X)

Csapatépítő őszi nap: uzoni almaszedésen a TotalEnergies Marketing Romania munkatársai (X) Kovászna megye

Lelkesen és csapatszellemmel fűtötten vettek részt a TotalEnergies Marketing Romania munkatársai a 2024. szeptember 9-én zajló almaszedésen a Kovászna megyei Uzonban található bitumlerakat területén lévő gyümölcsösben.

Az esemény célja a minél nagyobb mennyiségű almaszedés, amelynek eredményét majd ízletes és egészséges csipsszé alakíthatják, hogy a gyümölcs előnyeit a munkatársak és partnereink a hűvös évszakban is élvezhessék.

A kezdeményezés nem csupán a kikapcsolódást tűzte ki célul, hanem értékes alkalmat is szolgáltatott a csapatnak az egymással való kapcsolat ápolására a természet ölén, hozzájárulva az egészséges, dinamikus munkavégzés és munkatársi kapcsolatok kiépítéséhez.

Nagy öröm volt látni a munkatársaink lelkesedését és részvételét. Igen értékes számunkra minden pillanat, amelyet a csapattal együtt tölthetünk a természetes környezetben, és mindig nyitottak vagyunk arra, hogy ezeket a lehetőségeket megragadjuk”, nyilatkozta Codruța Leonte, a TotalEnergies Marketing Romania közügyekért felelős vezetője.

50 gramm szárított almasziromhoz körülbelül 15 almára van szükség, a keresztényfalvi, brassói és uzoni fiókjainkban dolgozó kollégáinknak pedig sikerült jókora, 463 kg mennyiségű almát szedniük. A begyűjtött gyümölcs elegendő vitamint és energiát biztosít az egész csapatnak, de ügyfeleinknek, illetve partnereinknek is, akiknek ajándékozni szeretnénk belőle.

Didier Grimault, a TotalEnergies Marketing Romania ügyvezető igazgatója hozzátette: „A kezdeményezés újabb bizonyítéka a csapatunk elkötelezettségének és kitartásának. Igen büszke vagyok a kollégáim teljesítményére, és lelkesen nézek elébe a hasonló közös akcióknak a jövőben is.”

Bízunk abban, hogy az almaszedési akció sikere még több résztvevőt vonz be az elkövetkező években, amikor ismét összegyűlünk, hogy behordjuk a Társaság saját gyümölcsösének termését.

(Bukarest, 2024. szeptember 9.)

(X – fizetett hirdetés)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás