Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nagy pontot rabolt idegenből a KSE

Nagy pontot rabolt idegenből a KSE Sport

Szombaton, a labdarúgó 3. Liga 2. csoportjának hatodik fordulójában a Kézdivásárhelyi SE remek első félidő után a mérkőzést megelőzően a tabella élén álló ACS Unirea Braniștea otthonából rabolt pontot.

Hirdetés
Hirdetés

A kézdivásárhelyi alakulat határozottan kezdte a mérkőzést, ennek megfelelően az 5. percben Albu remek indításból meg is szerezte a vezetést. Nem dőltek hátra a kék-fehérek, a folytatásban is ők veszélyeztették a moldvai alakulat kapuját: a 20. percben egy remek összjátékot követően ugyanaz az Albu egyedül találta magát Ursuval szemben, ám a moldvai hálóőr hárított. A 33. percben újabb remek lehetőség adódott a kézdieknek, ám Cranțea beadásáról Gergely lemaradt. Az első 45 percben házigazdák egyetlen kapura rúgása egy szabadrúgás volt, amelyet Butuza védett.

Pihenő után, az 52. percben a vendégek megrökönyödésére a játékvezető 11-est ítélt a házigazdák javára, melyet Răducan értékesített. A folytatásban nem született több gól, így a céhes városiak egy ponttal távoztak a csoport éléről lecsúszott Braniștea otthonából.

„Összegzésképpen elmondhatjuk, nagyon jó eredmény számunkra, hiszen az éllovas otthonából viszünk pontot, ám úgy vélem, ha hagytak volna játszani a második félidőben is, mindhárom pontot begyűjthettük volna” – nyilatkozta a mérkőzést követően Rancz Lajos klubelnök.

A következő fordulóban a KSE hazai pályán a pontnélküli sereghajtó AFC 1919 Dacia Unirea Brăilacsapatát fogadja.

Labdarúgó 3. Liga, 2-es csoport, alapszakasz, 6. forduló:

ACS Unirea Braniștea – Kézdivásárhelyi SE  (0–1)

Góllövők: Răducan (52. Perc, 11-esből), illetve Albu (5).

ACS Unirea Braniștea: Ursu – Mihai, Popa, Murgoci, Hilohi, Cireș, Frunză, Bordun, Olteanu, Răducan, Munteanu. Cserék: Toader, Lefter, Enache, Moroianu, Cireș, Neagu, Vasile, Coman. Edző: Gheorghiță Ion.

KSE: Butuza – Fábián (Bandi, 90), Burlacu, Cranțea (Clinciu 65. perc), Drugă, Rusu, Gajdó, Albu (Veres, 65.), Barta, Gergely (Dobos, 80.), Neamțu. Cserék: Csíki, Fülöp, Zöld, Bunduc. Edző: Negoiță Liviu

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük