Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Új bemutató az Udvartér Színháznál

Új bemutató az Udvartér Színháznál Kultúra

Az Udvartér Színház legújabb saját produkciójának bemutatójára várják a közönséget október 11-én 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Központ nagytermébe. A Barta Lajos Szerelem c. színműve alapján született, azonos című előadás „majdnem boldog történet”, rendezője Dálnoky Csilla. Az előadásra a Kosztándi Jenő bemutatóbérlet érvényes, szabadjegyek korlátozott számban kaphatók. A Boér Géza bérleteket továbbra is meg lehet vásárolni!

UDVARTÉR SZÍNHÁZ • SZERELEM (Barta Lajos nyomán) Majdnem boldog történet 2024. október 11.,  19.00 ◈ Kézdivásárhely → Vigadó Művelődési Központ, Nagyterem Kosztándi Jenő bérlet / Szabadjegyek: 30 lej

Szegény Szalay néni mindig is szerette volna, hogy legyen egy fia, de helyette három lánya született. Böske olyan, mint az ágyúgolyó, Lujza harcos és szenvedélyes, Nelli pedig… hát Nelli vénlány. Folyton hajtogatják, hogy el akarnak végre menni, hogy férjhez akarnak menni, hogy boldogok akarnak lenni. Szegény Szalay néni nehezen bírja.

De szerelmes szemű fiatalember mindig akad. Meg olyan is akinek éppen házasodni támadt gusztusa. Csak az a baj, hogy az embert tizenkét évig tanítják, hogyan tudja a kenyerét megkeresni és egy óráig sem arra, hogyan tudjon boldog lenni.

Hirdetés
Hirdetés

JÁTSSZÁK:

BARTALIS GABRIELLA (m.v.)

CSORBA KRISTÓF-GYÖRGY (m.v.)

ELEK ÁGOTA

FERENCZ EVELIN (m.v.)

GECSE NOÉMI

KISS LÁSZLÓ

MIHÁLY JÁNOS

Ügyelő/Jelmez/Kellékes: Mike Imola, Bangyán Réka

Hangtechnika: Szabó Norbert

Fénytechnika: Szabó Hunor

Színpadtechnika: Dombai Attila, Ráduly István, Marthi Alfréd, Berecki Zsolt Produkciós asszisztens: Szegeti Abigél, Farkas Imola, Szabó Rita, Tuzson Erzsébet, Szigethy Katalin, Jakabos Katalin

Dramaturg: Dálnoky Réka

Díszlet- és jelmeztervező: Márton Erika

Arculat/Plakát: Hodgyai István

Produkciós vezető: Lung László Zsolt

RENDEZŐ: DÁLNOKY CSILLA

Jegyek válthatók a VIGADÓ MŰVELŐDÉSI KÖZPONT jegypénztárában minden hétfőn, kedden, szerdán és csütörtökön 10.00 és 16.00 óra között, minden pénteken 10.00 és 14.00 között, valamint előadások előtt egy órával.

Információk és helyfoglalás a 0730 600 279-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás