Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

A mérkőzés hajrájára elfogyott a KSE

A mérkőzés hajrájára elfogyott a KSE Sport

Pénteken a Kézdivásárhelyi SE csapata a Bákói CS Aerostar pályáján gyenge második félidő után ötgólos vereséget szenvedett a labdarúgó 3. Liga 2. csoportja alapszakaszának utolsó, kilencedik fordulójában.

A kézdivásárhelyi alakulat listavezetőként érkezett az Aerostar otthonába, de a házigazdák eltökélten léptek pályára, hogy visszaszerezzék helyüket az élen. Ennek megfelelően hamar támadásba lendültek és a 8. percben megszerezték a vezetést.

A kék-fehérek válasza nem váratott sokáig magára, a 21. percben Nechita révén egyenlítettek. Az első játékrészben nem esett több gól, így a csapatok döntetlen állásnál vonultak pihenőre.

A második félidőben határozottan kezdett a KSE, ám nem sikerült gólt szerezni, a 48. percben Barta, az 54-ben pedig Nechita hagyott ki remek helyzetet. És ezúttal nem maradt el a kihagyott lehetőségek bosszúja, a hazaiak két perc múlva Băisan góljával újfent megszerezték a vezetést.

A KSE játékosait megzavarta az újabb gól, és a házigazdák ezt kihasználva kezdték ostromolni Csíki kapuját. A 69. percben helyzeteik ismét góllá értek (3–1), és ez az újabb találat teljesen összeroppantotta a kézdi gárdát.

A mérkőzés hajrája borzalmasra sikerült a háromszéki alakulat számára, a bákóiak még háromszor (88., 90+2 és 90+6. percekben) találtak be a kék-fehérek hálójába.

A KSE legközelebb a Sepsi OSK II. vendégeként lép pályára.

Labdarúgó 3. Liga, 2-es csoport, alapszakasz, 9. forduló

Bákói CS Aerostar – Kézdivásárhelyi SE 6–1 (1–1)

A KSE góllövője: Nechita (21. perc)

CS Aerostar: Mocanu – Antohi, Prentu, Benchea, Băisan, Catau, Telcean, Constantinescu, Matei, Juncu, Tilibasa. Cserék: Tancau, Huiban, Acatrinei, Padovei, Bobarnac, Necula, Ganea, Balasel, Paveliuc. Edző: Vatra Andrei.

KSE: Csíki – Gergely, Nechita, Neamțu, Barta, Cranțea, Drugă, Rusu, Gajdó, Albu, Fábián. Cserék: Butuza, Clinciu, Cîrstian, Veres, Bandi, Fülöp, Zöld, Dobos, Bunduc. Edző: Negoiță Liviu.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük