Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Három baleset vasárnap

Három baleset vasárnap Kovászna megye

Nem mindenkinek szólt a kikapcsolódásról a vasárnap Háromszéken, ugyanis három baleset is történt az utakon amelyben többen is megsérültek – derül ki a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap esti összefoglalójából.

Sepsiszentgyörgyön csak anyagi kárral járó balesethez szálltak ki a rendőrök vasárnap reggel, délelőtt azonban az Előpatak felé vezető úton történt egy baleset amiben egy 63 éves nő sérült meg, akit kórházba kellett szállítani. A baleset okozója egy Előpatak irányából érkező, Brassó megyei rendszámú autót vezető 22 éves férfi, aki elvesztette uralmát a járműve fölött, és nagy erővel ütközött a Szentgyörgy felől érkező Dacia Logannal. Mindkét autó totálkáros lett, a sérült nő a vétlen sofőr utasa volt. Az autóvezetők alkoholtesztje negatív lett, a brassói sofőr ellen eljárás indult.

Hirdetés
Hirdetés

Délután ismét az egységes segélyhívószámon jelentettek egy, a 103-as megyei úton történt balesetet Árapataknál, amiben többen is megsérültek. Az autót egy 21 éves fiatal férfi vezette, rajta kívül négy utas: két nő és egy kiskorú is utazott a járműben. Az autóvezető elvesztette uralmát a jármű fölött és előbb egy hídfőnek, majd egy fának ütközött, aminek következtében felborult az autó. A balesetben mind a négyen megsérültek, egyiküket a rohammentő-egység helikopterével szállították kórházba.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás