Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Az Ika alkotótábor művei Kovásznán

Az Ika alkotótábor művei Kovásznán Kultúra

Pénteken nyitották meg a kovásznai Kádár László Képtárban a csernátoni V. Ika Alkotótábor tárlatát. A kiállítás november 13-ig látogatható.

Hirdetés
Hirdetés

Az idei alkotóműhely záró kiállítását szeptember elején a csernátoni Sylvester Lajos Községi Könyvtár pincéjében mutatták be először, a tárlat most a fürdővárosba érkezett. A kovásznai művészetkedvelők előtt Lénárt Tamás művészettörténész és Konnát Rita, a Kádár László Képtár igazgatója nyitotta meg a kiállítást, az alkotásokat Székely Géza, a tábor művészeti vezetője méltatta. Az esemény hangulatához hozzájárult Demeter Anasztázia és Demeter Miklós, akik udmurt népzenével szórakoztatták a jelenlévőket. Fellépett az ozsdolai gyermek furulyacsoport is.

A tárlaton Albert Levente, Ábrahám Imola, Ábrahám Jakab, Bartha Árpád, Bencsik János, Budaházi Tibor, Csillag Mónika, Csutak Levente, Deák M. Ria, Deák Barnabás, Forró Ágnes, Haszmann Réka-Júlia, Hideg Margit, Kántor József, Kilyén Katalin, Kozma Mária, Kőrösi Sándor Zoltán, Magdó István, Magyar József, Papp Károly, Petrovics István, Sárosi Csaba, Siska-Szabó Hajnalka, Székely Géza, Tamus István, Vajna László, Varga József, Varga Mihály, Vass Csaba, Vetró András és Zilahi Nono, valamint a csernátoni Végh Antal Általános Iskola diákjainak munkái tekinthetők meg.

Fotó: Czilli Balázs

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás