Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elindult a Disney+ Romániában

Elindult a Disney+ Romániában Kultúra

Kilencszáz filmmel, hétszáz sorozattal, ezek közül százötven saját gyártású címmel kedden húsz másik országgal együtt Romániába is megérkezett a Disney streamingplatformja, a Disney+, ahol a médiaórás saját tartalmai mellett a Pixar, a Marvel, a Star Wars, a National Geographic tartalmai is elérhetők, illetve a Star márka alatt a Hulu címeinek egy jó része is.

Hirdetés
Hirdetés

Elérhetők a Marvel-filmek és sorozatok, a Star Wars-saga minden része és oldalága Boba Fett-tel, Mandalórival és Obi-Wan Kenobival, a Pixar rövid- és egészestés animációs filmjei, azok is, amelyeket eddig nem láthattunk Romániában, a Disney új címei mellett a legrégebbi, vintage menübe gyűjtött klasszikusok, animációsok és élőszereplősök egyaránt – a ’90-es években készült tartalmak Kacsamesékkel, Chip és Dale-lel, Oroszlánkirállyal, Őserdő hősével és a Micimackó-rajzfilmsorozattal külön menüpontba gyűjtve.

A National Geographic a klasszikus természetfilmek mellett riport-, portré- és dokumentumfilmeket is tartalmaz, a Star márka alatt pedig például a várva várt Pam és Tommy, a nemrég a mozikban futott West Side Story, a Family Guy és A Simpson család részei, az Így jártam apátokkal, de aki régi sorozatkedvenceket pörgetne le, azoknak ott van A Grace klinika, a Glee, a Dr. Csont, a Gyilkos elmék, valamint egy sor kritikuskedvenc film és sorozat, illetve valóságshow-k is.

Előfizetni a mai naptól havonta 29,99 lejért lehet, vagy az éves előfizetés tíz hónap áráért, azaz 299,90 lejért érhető el.

Az alkalmazás az Apple TV, a Chromecast és az Amazon Fire TV mellett a Sony, a Samsung és az LG okostévéire is elérhető, az Android TV azonban egyelőre nem támogatott.

(24.hu/Hírmondó)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás