Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Idén is lesz Design Week Sepsiszentgyörgyön

Idén is lesz Design Week Sepsiszentgyörgyön Kultúra

Október 8–13. között változatos programokkal és újításokkal tér vissza a Design Week Sepsiszentgyörgyre. A többnapos rendezvény helyszínéül ez alkalommal is a sepsiszentgyörgyi Dohánygyár szolgál.

Hirdetés
Hirdetés

A szervezők – a Focus Rectus és az ArtWise egyesületek, valamint a Liszt Intézet – Sepsiszentgyörgy – fontosnak tartják a tavalyi rendezvény sikeres programpontjait idénre is megtartani, illetve még szorosabbra fűzni a helyi szakmabeliekkel, tervezőkkel való együttműködést. Az idei rendezvény célja ugyanis találkozási pontot biztosítsani a helyi szakembereknek, és szakmai kapocsként szolgálni a helyi és az ideérkező szakemberek között, hiszen neves egyetemek design- és divatirányú szakjai is bemutatkoznak Bukaresttől Sopronig.
Ezt a szándékot erősíti a helyi tervezők (grafikusok, építész, designerek) felé intézett felhívás is, amely révén lehetőséget biztosítanak munkáik bemutatására. A jelentkezők 2024. szeptember 22-ig küldhetik el kérésüket elektronikus formában a sepsidesignweek@gmail.com e-mail-címre.

A jelentkezéshez szükséges az alkotás rövid leírása, bemutatása és fényképes formában történő illusztrálása. A beérkező munkákról a szervezők döntenek, majd a kiválasztott alkotások tervei október 8–13. között megtekinthetők lesznek a Dohánygyárban. Részvételi díj 200 lej, amely magában foglalja a tervek nyomtatását is. A szervezők a kezdeményezéssel a helyi, kreatív iparágat kívánják erősíteni, ennek jegyében várják a jelentkezőket.

Fotó: Design Week Sepsiszentgyörgy/Facebook

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás