Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mesés kikapcsolódás

Mesés kikapcsolódás Kultúra

Július 6–8. között a sepsiszentgyörgyi Erdélyi Művészeti Központ kétórás workshopokat tart gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. A Mesés művészetek című foglalkozásokon az Égig érő fa témában lehet majd alkotni és a Mesejáró térképen barangolni Kolumbán Hanna vizuális művész vezetésével.

A Mesés művészetek című workshopokra felnőtteket, 4–7 éves gyerekeket, illetve 7–11 éves kisiskolásokat várnak. A tevékenységek során az EMÜK jelenlegi tárlatára, azaz Pittner Olivér alkotásaira reflektálhatnak az érdeklődők a fák varázslatos világa kapcsán.

Hirdetés
Hirdetés

A felnőtteknek szóló program július 6-án, csütörtökön 17 órakor kezdődik, a 4–7 éves gyerekeké július 7-én, pénteken ugyancsak 17 órakor, a 7–11 éves kisiskolásoké pedig július 8-án, szombaton 11 órakor az Olt u. 2. sz. alatti székhely III. emeleti termében. A foglalkozáson való részvétel díjmentes, azonban regisztrációhoz kötött, mivel a helyek száma korlátozott! Jelentkezni az intézmény Facebook-oldalán, az emuksepsi@gmail.com e-mail-címen vagy a 0736 350 376-os telefonon lehet.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás