Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nyári programot kínál a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár

Nyári programot kínál a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár Kultúra

Augusztus 14-ig még látogatható a sepsiszentgyörgyi Bod Péter Megyei Könyvtár negyedik éve futó népszerű nyári programja, a Kertkönyvtár. A részvételnek nem feltétele a könyvtári belépő megléte, de beiratkozásra is biztosítanak lehetőséget.

Hirdetés
Hirdetés

A Bod Péter Megyei Könyvtár népszerű nyári programja, a Kertkönyvtár augusztus 14-ig várja a kicsiket és nagyokat. Babzsákokra, plédekre, párnákra heveredve lehet olvasni, mesét hallgatni, társasjátékozni, játszani, barátkozni, vagy csak megpihenni a könyvtár sarkánál lévő kis kert fenyőfája alatt. A hallgatóság jórésze visszatérő könyvtárlátogató, de sokakat ez a program fog meg az olvasásnak, és sok, külföldön élő unoka itt kapaszkodik a magyar szóba.

A Kertkönyvtár keddtől péntekig 10 és 12 óra között tart nyitva, rossz idő esetén elmarad. A meseolvasás 10.30-kor kezdődik. A részvételnek nem feltétele a könyvtári belépő megléte, de beiratkozásra is biztosítanak lehetőséget.

Az intézmény egyébként szeptember 10-ig nyári nyitvatartással várja olvasóit. A kölcsönző keddenként 9–19, szerda és péntek között 9–17, szombaton szombat 9–13 óráig tart nyitva, az olvasóterem keddtől péntekig 10–17 óráig (szombat zárva tart), a gyermekkönyvtár pedig kedden 10–19, szerdától péntekig 10–17, szombaton 9–13 óráig. A Sport utcai fiókkönyvtár programja nem változott.

Fotó: Bodor Tünde

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás