Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Tűzzsonglőrök a főtéren

Tűzzsonglőrök a főtéren Kultúra

Június 23-án, pénteken a sepsiszentgyörgyi M Studio mozgásszínház a város főterén mutatja be legújabb tűzzsonglőr-produkcióját. A FIRE FLOW-ban új eszközök, illetve koreográfiák kelnek életre a társulat színészei által.

Andrei Oțetaru koreográfiájában készül az M Studio legújabb tüzes előadása, amelynek bemutatójára június 23-án este 21.30-tól kerül sor Sepsiszentgyörgy főterén. A társulat korábbi tűzzsonglőr-produkciója, a PYRO sikere után most újabb látványos tűztánccal készülnek, melyet június 24-én és 27-én is meg lehet tekinteni a főtéren ugyancsak 21.30-tól.

Hirdetés
Hirdetés

A PYRO-t 2020-ban mutatta be és közel 40 alkalommal játszotta a társulat sepsiszentgyörgyi helyszíneken és más erdélyi városokban. A megannyi pozitív visszajelzés és a közönség elismerése ösztönözte az M Studio színészeit a folytatásra: ígéretük szerint ismét egy látványban és hangzásvilágban gazdag tűzprodukcióval kápráztatják el a kicsiket és nagyokat. A zenét Alexandru Suciu jegyzi, előadják Bajkó László, Balázs Judith, Chirițescu György, Deák Zoltán, Gáll Katalin, Nagy Eszter, Polgár Emília, Szekrényes László és Veres Nagy Attila.

A társulat június 19-én a krajovai Marin Sorescu Színházban mutatta be az Arcadie Rusu koreográfiájában készült A lecke című előadást a Román Nemzeti Kulturális Alap támogatásával. Ma ugyanott a Ioana Marchidan koreográfiájában készült Are we human or are we dancers? produkciót adják elő 17 órától.

Fotók: Toró Attila

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás