Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Edzőmeccs székelyek közt

Edzőmeccs székelyek közt Sport

Sepsiszentgyörgyön játszott barátságos mérkőzést Székelyföld két meghatározó labdarúgócsapata, az élvonalbeli Sepsi OSK és a második vonalban érdekelt FK Csíkszereda. A felek kihasználták a válogatottak elfoglaltsága miatti kéthetes szünetet, arra törekedve, hogy játékban maradjon mindkét székelyföldi csapat kerete.

Hirdetés
Hirdetés

Az 1. Ligás Sepsi OSK esélyeshez méltón már a 8. percben vezetést szerzett a jó formában levő Anass Achahbar révén, az FK Csíkszereda viszont Rokas Krusnauskas révén egyenlített a 26. percben. A háromszékiektől még az első félidőben sikerült dupláznia Cristi Bărbuțnak, aki a 36. és 39. percben vette be az amúgy az OSK-nál védő Gedő Hunor kapuját, akit erre a meccsre kölcsönöztek a hazaiak a vendégek számára. A szünet előtt egy perccel Bogdan Rotar szépített, a második játékrészben pedig csak egy gól esett, a hazaiaktól George Dragomir volt eredményes a 65. percben, így a találkozót 4–2-re a Sepsi OSK nyerte.

Sepsi OSK–FK Csíkszereda 4–2 (3–2). Gólszerzők: Anass Achahbar (8.), Cristi Bărbuț (36. és 39.), George Dragomir (65.), illetve Rokas Krusnauskas (26.) és Bogdan Rotar (44).

Az 1. Ligában jelenleg a 12. helyen álló Sepsi OSK pénteken a sereghajtó Academica Clinceni vendégeként lép pályára a visszavágósorozat nyitányán. A 2. Ligában 9. FK Csíkszereda szombaton a ligautolsó Dacia Unirea Brăila otthonában szerepel.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás