Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hazai pályán hozta a kötelezőt a KSE

Hazai pályán hozta a kötelezőt a KSE Sport

Szombaton, a labdarúgó 3. Liga 2. csoportjának hetedik fordulójában a Kézdivásárhelyi SE hazai pályán kétgólos győzelmet aratott a sereghajtó AFC 1919 Dacia Unirea Brăila felett.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE támadásai a 23. percben értek góllá, ekkor Nechita szabadrúgásból szerezte meg a vezetést (1–0). Ám a házigazdák igazából nem is örülhettek a gólnak, hiszen mindössze egy perccel később a játékvezető kezezésért büntetőt ítélt a vendégek javára, amelyet Eloh értékesített. A házigazdák további helyzetei rendre kimaradtak, így a felek 1–1-es állásnál vonultak pihenőre.

Félidő után a kézdivásárhelyi kék-fehérek esélyt sem adtak ellenfelóknek, és a érkőzés végéig még kétszer bevették Ochiana kapuját: előbb Nechita fejelt be egy szögletből beívelt labdát (2–1), majd egy remek összjáték végén Cranțea beállította a 3–1-es végeredményt.

A következő fordulóban a KSE ismét hazai pályán játszik a CSM Râmnicu Sărat ellen.

Labdarúgó 3. Liga, 2-es csoport, alapszakasz, 7. forduló

Kézdivásárhelyi SE – ACS Dacia Unirea Brăila 3–1 (1–1)

Góllövők: Nechita kétszer, Cranțea, illetve Eloh.

KSE: Csíki – Fábián, Zöld, Rusu, Drugă, Cranțea, Burlacu, Barta, Neamtu, Nechita. Cserék: Butuza, Clinciu, Fülöp, Bandi, Veres, Gajdó, Cîrstian, Bunduc. Edző: Negoiță Liviu.

AFC 1919 Dacia Unirea Brăila: Ochiana – Sava, Godvin, Simion, Igwe, Oniciu, Dragomir, Eloh, Duțu, Dedan, Leo. Cserék: Butunoiu, Boroditenco, Ghiță, Nichifor, Priboi, Bizeta, Luca. Edző: Baldovin Adrian.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük