Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sorsoltak a futsalkupában

Sorsoltak a futsalkupában Sport

Kedden délben a szakszövetség székhelyén kisorsolták a teremlabdarúgó Román-kupa nyolcaddöntőjének, valamint negyeddöntőjének párosításait. Ennek értelmében a KSE Futsal a Székelykeresztúri Egyesülést kell legyőzze a negyeddöntős szereplésért.

A szabályzat értelmében a bajnokságban gyengébben rangsorolt együttes lesz a házigazda a jövő februárban esedékes nyolcaddöntőben, a továbbjutó sorsa egyetlen meccsen dől el.

Hirdetés
Hirdetés

A KSE Futsal a Székelykeresztúri Egyesüléssel küzd meg, továbbjutás esetén pedig az FK Székelyudvarhely lesz az ellenlábasa. A Csíkszeredai Imperial Wet a Gyergyószentmiklósi Interrel találkozik, a negyeddöntőben pedig a bajnoki rivális Galaci Uniteddel csaphat össze. Teremlabdarúgó Román-kupa, nyolcaddöntő: Székelykeresztúri Egyesülés–Kézdivásárhelyi SE (1), Dévai Autobergamo–Dévai West (2), Gyergyóremetei Kereszthegy–Temesvári Informatica (3), Gyergyószentmiklósi Inter–Csíkszeredai Imperial Wet (4), Ceahlăul Piatra Neamț–FK Székelyudvarhely (5), Marosvásárhelyi VSK–Dunărea Călărași (6), Fortius Buzău–Kolozsvári Clujana (7), Jászvásári Poli–Galaci United (8). A negyeddöntők párosításai: 3-as párharc győztese–6-os párharc győztese, 8–4 győztese, 5–1 győztese, 7–2 győztese.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük