Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Sportolók fertőződtek meg

Sportolók fertőződtek meg Sport

A Sepsi OSK labdarúgóklub és a Sepsi–SIC kosárlabdacsapat hivatalos közösségi oldalán jelentette be, több játékosuknál koronavírus-fertőzést állapítottak meg.

„Három játékos és az egészségügyi stáb egyik tagja esetében pozitív mintavétellel zárult a kötelező tesztelés. Az érintettek tünetmentesek, a szabályozásoknak megfelelően klubunk azonnal elkülönítette őket” – áll a Sepsi OSK közleményben. A háromszéki együttes eddig nem kellett mérkőzést elnapoljon, sem sportolókat nélkülöznie a koronavírus-járvány miatt. Az I. liga a válogatottak szereplései miatt jelenleg szünetel, a Sepsi OSK soron következő bajnoki mérkőzése november 23-án lesz a Chindia Târgoviște otthonában.

Hirdetés
Hirdetés

A Sepsi–SIC női kosárlabdaklubnál három játékos fertőződött meg. „A lányok házi elkülönítésben vannak, viszont jól érzik magukat. Biztosak vagyunk benne, hogy együtt túllépünk ezen, és mindenki egészségesen térhet vissza a pályára!” – közölték a klub közösségi oldalán. A sepsiszentgyörgyi együttes eddig mindössze egy hivatalos mérkőzést játszott az idényben, két héttel ezelőtt 76–54 arányban alulmaradt a spanyol Spar Gironával szemben az Euroliga selejtezőjében. A zöld-fehér mezesek november 24–26. között kezdik a hazai bajnokságot, a vírusfertőzéssel korábban már sújtott KSE ellenében.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás