Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Végre élőben táncolhattak

Végre élőben táncolhattak Sport

Június 27-én a sepsiszentgyörgyi Love To Dance Egyesület és a Gyermekek Palotája táncosai a MOVMNT International Dance Competition-on vettek részt Ploiești-en. A szigorítások után ez volt a második verseny, ahol élőben tudták megmutatni tudásukat, teljes létszámban.

Hirdetés
Hirdetés

Molnár Enikő oktató tanítványai kitűnő eredményekkel tértek haza. Az MTV Commercial kategóriában Konnát Barbara és Iancu Henrietta egyaránt az első helyen végzett, míg Street Dance-ban, egyéniben Cernescu Denisa és Zsigmond Zsanett végzett az élen, Konnát Barbara második, Laslo Renáta negyedik helyezést ért el. Ugyancsak az élen végzett duóban Cernescu Denisa és Konnát Barbara, trióban Cernescu Denisa, Zsigmond Zsanett és Turturica Diana, továbbá a csoportversenyben a Dancing Dolls. Ugyanitt a Fancy Limit’s és az One Beat-Formations a második helyen zárta a versenyt.

Ugyanakkor a szentgyörgyi táncosok különdíjakkal is büszkélkedhetnek. Konnát Barbara számára 200 eurót ért a Best Female-díj, a Cernescu Denisa–Konnát Barbara duónak csak a nevezési díj felét kell befizetnie a következő Bonito Dance-versenyre; Konnát Barbara ugyanide ingyen nevezhet.

Íme, a táncosok névsora: Bartha, Csilla, Bernad Andreea, Bezsnei Abigél, Cernescu Denisa, Coman Emilia, Dima Cosmin, Galang Nicole Anne, Gombos Andrea, Iancu Henrietta, Imreh Edina, Imreh Evelin, Imreh Diana, Imreh Izabella, Koós Adrienn, Konnát Barbara, Laslo Renáta, Moldovan Andreea, Szakács Johanna, Sylvester Henrietta, Tirturică Diana, Todor Maja, Urdă Mălina, Vass Barbara, Vlăsceanu Andrea, Zsigmond Zsanett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás